Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ-ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ... ΑΛΛΑ....

OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥΣ...

Κύριοι, 

 "ΒΟΜΒΕΣ" ελαττωματικά  αυτοκίνητα των κατοχικών δυνάμεων ΓΕΡΜΑΝΩΝ σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ ....!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ στα  μη κατοχικά ΜΜΕ που έχετε ακόμα τον λόγο , μέχρι να σας πετσοκοψουν ...........Διαδώστε ότι , το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με τους Γερμανούς,  δεν έχει τέλος.!!! ΕΜΠΟΡΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ δικαιούνται ΑΣΥΛΟ ...!!!!!!

ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,  ΑΛΛΕΣ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ,  ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ........  Θάβουν οι Ελληνίδες μητέρες βουλευτές το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ , Inline image 1που ζητάει με το υπ' αριθ. 116 πρωτ. έγγραφό του κοινοβουλευτικό έλεγχο για τους ΝΕΚΡΟΥΣ , από τα ελαττωματικά αυτοκίνητα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ......... Το αίτημα  του Έλληνα βουλευτή το έχει πλέον στα χέρια της η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ να συνεχίσουν να  πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα .....Είναι ικανοί οι Έλληνες δικαστές να δώσουν ΤΕΛΟΣ στα εγκληματα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ,   που δικάζουν ξανά και ξανά και ξανά και ξανά την ίδια υπόθεση,  επί δεκαετίες ενώ υπάρχει ομολογία ότι τα αυτοκίνητα πάσχουν απο ΑΓΝΩΣΤΕΣ -ΒΛΑΒΕΣ ..??? 

https://vimeo.com/28593168?ref=fb-share&1     Μετά τις τρομακτικες αποκαλύψεις ότι  ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΑΣΆΝΙΖΑΝ – ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ εκατοντάδες ΠΑΙΔΑΚΙΑ  ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ  , ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ -ΓΕΡΜΑΝΟΙ να ΣΚΟΡΠΟΥΝ τον ΘΑΝΑΤΟ...??????? 

ΠΗΓΗ:Anthisi ST anthisi11@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου