Κυριακή, Μαΐου 15

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗς ΠΡΩΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ,,, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ... ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που απέκλεισαν κάθε άλλο παρά τυχαία... 


Η Ουκρανία με το μοιρολόι για τους Τατάρους κέρδισε τη Eurovision (βίντεο)

Διαψεύστηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν νικήτρια τη Ρωσία – Δείτε το τραγούδι που κέρδισε τους ΕυρωπαίουςΗ Ουκρανία με το μοιρολόι για τους Τατάρους κέρδισε τη Eurovision
AddThis Sharing Buttons

Τι κι αν τα προγνωστικά ήθελαν νικήτρια τη Ρωσία; Τι κι αν η Αυστραλία φαινόταν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας πως θα κερδίσει;  Η Ουκρανία «έκλεψε» την πρωτιά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με το τραγούδι «1944» που είναι ένα μοιρολόι για τους Τατάρους της Κριμαίας οι οποίοι ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους από τη Σταλινική Σοβιετική Ένωση.

Η Αυστραλία που «παρακολουθεί» φανατικά Eurovision από το 1980, πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση και έδωσε μια νέα πνοή στον μουσικό θεσμό. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο κάθε χρόνο (από το κανάλι SBS) υπάρχει ζωντανή μετάδοση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού ενώ οι Αυστραλοί eurofans είναι τόσο φανατικοί που ψηφίζουν αν και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους δεν υπολογίζεται στο τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο μόνο αν η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή το επιτρέψει.
Το –μέχρι και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας- φαβορί της διοργάνωσης Ρωσία κατέλαβε την Τρίτη θέση, ενώ η Κύπρος την 21η!
Αναλυτικά η τελική κατάταξη έχει ως εξής:
1) Ουκρανία
2) Αυστραλία
3) Ρωσία
4) Βουλγαρία
5) Σουηδία
6) Γαλλία
7) Αρμενία
8) Πολωνία
9) Λιθουανία
10) Βέλγιο
11) Ολλανδία
12) Μάλτα
13) Αυστρία
14) Ισραήλ
15) Λετονία
16) Ιταλία
17) Αζερμπαϊτζάν
18) Σερβία
19) Ουγγαρία
20) Γεωργία
21) Κύπρος
22) Ισπανία
23) Κροατία
24) Βρετανία
25) Τσεχία
26) Γερμανία
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου