Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

Η συνάντηση των ηγετών της Μεσογείου είναι όντως ελπιδοφόρα.γι αυτό και παραμιλάει ο Αλεμάνος Σόϊμπλε!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ: ” ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΕΡΉΜΗΝ ΤΗΣ ΘΈΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΊ ΘΕΣΜΟΊ ” !

Την σαφή δέσμευση των ηγετών στην ευρωπαϊκή ενότητα, όπως διατυπώνεται στην Διακήρυξη των Αθηνών που υιοθετήθηκε στην σημερινή ″Σύνοδο Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ″ επισημαίνουν, κυβερνητικοί κύκλοι ως ιδιαίτερα θετικό γεγονός.

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου- Δημοσιογράφος ΕΣΔ ΠΗΓΗ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Συμβουλές για να αποφύγετε ενοχλητικά 

τηλεφωνήματα 
ΠΗΓΗ :  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 

ΑΠΟ 

ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ 

ΑΡΧΕΣ 

1- Σε κάποιον άγνωστο που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα επιθετικά. Αυτό που επιζητεί για να συνεχίσει είναι η έντονη αντίδρασή σας.

2- Μπορείτε να αφήνετε το ακουστικό ανοιχτό . Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ενοχλητικός φαρσέρ θα αποθαρρυνθεί και θα κλείσει το τηλέφωνο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Η ασφαλιστική που έχει εξαπατήσει δεκάδες Έλληνες Δικαστές ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. με πλαστά έγγραφα.
Anthisi ST 
Ο διασυρμός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν έχι τέλος, μέσα στα Ελληνικά δικαστήρια , μέχρι και το ευαγγέλιο , το ξεφτιλίζουν ...!!! Αλλά το ξεφτίλισμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη που κάνουν , δεν τον έχουμε ξανά ζήσει..!!! Είναι μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο .Έχουν γίνει βούκινο στο διαδίκτυο.

Έκκληση στους νέους ηγέτες να ΜΗΝ επιτρέψουν να συνεχίσει ο παράλογος δικαστικός μετ’ εμποδίων αγώνας ώστε να μην αποζημιωθούμε , αφού μέχρι σήμερα οι προκάτοχοί τους χρησιμοποίησαν ανέντιμους τρόπους , όπως ,  την έκδοση πλαστών εγγράφων…!!!  

ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ; ΙΔΟΥ...ΔΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Economist EΤο πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο 
πριν να ξημερώσει. ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αρθρο του  κ. Ηλία Ευαγγελόπουλου

Συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, η συγκυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τους ΑΝ.ΕΛ. ως το κύριο σώμα της πέμπτης φάλαγγας, ήρθε με σκοπό να ισοπεδώσει τα πάντα στην πατρίδα μας. Ποτισμένοι με το αίμα της σύγχρονης διεθνιστικής αριστερής ιδεολογίας, γίνανε τα πιο εύκολα πιόνια στο σχέδιο των ισχυρών του κόσμου να διαλύσουν τη χώρα μας δια της χρήσεως της ήπιας ισχύος μιας και έχουν την δυνατότητα να περάσουν και να εφαρμόσουν μέτρα που οι προηγούμενοι αδυνατούσαν να περάσουν και να εφαρμόσουν σε αυτό το μέγεθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου