Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ...ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OFFSITE!


Offsite news             
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

6 Δεκεμβρίου 2016


Επαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό
Επαναρχίζουν σήμερα οι συνομιλίες για το Κυπριακό, με συνάντηση των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας. Oι διαπραγματευτές θα συζητήσουν για την ατζέντα καθώς και για το πρόγραμμα των συναντήσεών τους. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.


Καθησυχαστικός ο Πρόεδρος στο διάγγελμα: κανένας καθορισμός ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο διάγγελμά του το βράδυ της Παρασκευής, φρόντισε να καθησυχάσει τον κυπριακό λαό, καθώς και τις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες αντέδρασαν έντονα στον ξαφνικό καθορισμό νέων συναντήσεων στη Γενεύη για το Κυπριακό. Όπως είπε, δεν είναι χρονοδιάγραμμα ο καθορισμός ημερομηνιών, καθώς και το ότι η τουρκική πλευρά αποδέχθηκε να καταθέσει χάρτη για το εδαφικό. Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση εδώ. 


Έντονες αντιδράσεις κομμάτων για το διάγγελμα Αναστασιάδη
Το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής πυροδότησε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στα κόμματα, τα οποία κάνουν λόγο για αποδοχή χρονοδιαγραμμάτων που αρχικά απέρριπτε, καθώς και για «επικίνδυνη τροχιά». Το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, από την άλλη, βλέπουν αισιόδοξα την απόφαση για συνέχιση του διαλόγου.Διαβάστε τις αντιδράσεις εδώ.

Συνάντηση Έιντε – Τσαβούσογλου στην Άγκυρα (βίντεο)
Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε θα έχει σήμερα Δευτέρα συνομιλίες στην Άγκυρα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου και άλλους επισήμους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιστρέφει στην Κύπρο σήμερα το βράδυ. Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο εδώ.



Αρχίζει η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή
Κομβικό έτος για την πορεία της οικονομίας χαρακτήρισε το 2016 ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό, σημειώνοντας ότι η σημαντικότερη εξέλιξη δεν ήταν τόσο η έξοδος από το μνημόνιο όσο το γεγονός ότι η Κύπρος έχει εξέλθει οικονομικά ισχυροποιημένη, με μια νέα προοπτική.Διαβάστε τι είπε ο Χάρης Γεωργιάδης εδώ.

Ο Ολάντ επισκέπτεται την Κύπρο στις 9 Δεκεμβρίου
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 9 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του ΚΕ Νίκου Χριστοδουλίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Ολάντ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη το βράδυ της ίδιας μέρας. Διαβάστε για την επίσκεψη εδώ.

Παυλόπουλος προς Σταϊνμάιερ: Λύση του Κυπριακού βασισμένη στη Συνθήκη της Ευρώπης
Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και στο εσωτερικό της ΕΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Ο Γερμανός υπουργός είπε ότι ποτέ πριν οι δύο πλευρές δεν ήταν τόσο κοντά όσο τώρα, διατυπώνοντας την άποψη ότι «δεν πρέπει κανείς να φοβάται να διανύσει τα τελευταία μέτρα». Διαβάστε τι συζήτησαν εδώ.





Η τουρκική πλευρά να επιτρέψει τις εκταφές στις λεγόμενες στρατιωτικές ζώνες ζητά ο Επίτροπος Προεδρίας
Η τουρκική πλευρά οφείλει χωρίς περιορισμούς να επιτρέψει τις εκταφές σε όλη την έκταση των λεγόμενων στρατιωτικών ζωνών, όπως και την πρόσβαση των ερευνητών στα αρχεία του τουρκικού στρατού, όπου είναι βέβαιο πως υπάρχουν πληροφορίες για πολύ περισσότερους των αγνοουμένων μας, τόνισε ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Φώτης Φωτίου. Διαβάστε τι δήλωσε εδώ.

Ντενκτάς: Θα πω «όχι» σε δημοψήφισμα για το Κυπριακό
Ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομικών» στα κατεχόμενα Σερντάρ Ντενκτάς δήλωσε ότι θα πει «όχι» σε δημοψήφισμα για σχέδιο λύσης του Κυπριακού, καθώς οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο καλές για τους Τουρκοκύπριους. Διαβάστε τη δήλωσή του εδώ.

Στα χέρια του Γενικού Ελεγκτή ο διαχειριστικός έλεγχος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας
Με τις ψήφους των παρόντων βουλευτών των κομμάτων, πλην των δύο παρόντων βουλευτών της ΕΔΕΚ που τήρησαν αποχή, η ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισε τις δύο προτάσεις νόμου που ρυθμίζουν την εξουσία του Γενικού Ελεγκτή να διενεργεί διαχειριστικό έλεγχο στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Στο σημερινό Eurogroup η συζήτηση για το προσχέδιο προϋπολογισμού της Κύπρου
Το προσχέδιο του κυπριακού προϋπολογισμού και η γνωμοδότηση της Κομισιόν σχετικά με αυτό θα συζητηθούν στις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί από τους Υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης. Ο Υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με την ατζέντα, θα εξηγήσει στους ομολόγους του το «πώς προτίθεται να επιτύχει τους στόχους τού Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης». Διαβάστε την ατζέντα του Eurogroup εδώ.

Υπουργός Οικονομικών: Θα επεξεργαστούμε επιλογές για επιστροφή του Συνεργατισμού στους πολίτες
Επιβάλλεται το συντομότερο δυνατό η επιστροφή του Συνεργατισμού στους πολίτες, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό στην ολομέλεια της Βουλής. Προτεραιότητα της Κυβέρνησης, ανέφερε, δεν είναι να εισπράξει πίσω το ποσό της κρατικής ενίσχυσης του 1,7 δισ. ευρώ που έχει δοθεί εξ ονόματος των πολιτών στον Συνεργατισμό, αλλά η διασφάλιση ότι ο Συνεργατισμός θα έχει μέλλον και προοπτική. Διαβάστε τι είπε εδώ.


Πολίτης έκανε παρατήρηση σε νεαρό οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Θρασύτατος νεαρός ξυλοφόρτωσε 48χρονο Ελλαδίτη στη Λεμεσό γιατί τόλμησε να του κάνει παρατήρηση ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Ο νεαρός επέστρεψε στη σκηνή και γρονθοκόπησε τον 48χρονο, ο οποίος πέφτοντας χτύπησε στο γόνατο και το έσπασε. Διαβάστε τι συνέβη εδώ.

Νέα επιδείνωση του καιρού
Τοπικές βροχές και καταιγίδα προς το απόγευμα επιφυλάσσει σήμερα ο καιρός ενώ στο Τρόοδος δεν αποκλείεται να χιονίσει και πάλι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες εδώ.

Και «ραλίστας» και μεθυσμένος ο οδηγός
Υπό την επήρεια αλκοόλης και έχοντας αναπτύξει με το όχημά του ταχύτητα που άγγιζε τα 229 χλμ. ανά ώρα, αντί για 100 χλμ. που είναι το όριο, συνελήφθη ένας οδηγός στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το Τσέρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Μετά το πρόστιμο, επέστρεψε για να «εκδικηθεί» τους αστυνομικούς
Οξύθυμος 58χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας κατάφερε να μπλέξει για τα καλά, αφού το βράδυ του Σαββάτου επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικούς που νωρίτερα τον είχαν γράψει για οδήγηση χωρίς κράνος. Τελικά, κατηγορήθηκε για εξύβριση, παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και στάθμευση σε διπλή κίτρινη γραμμή! Διαβάστε τις συνέβη εδώ.

Χειροπέδες σε 15χρονο – Πιάστηκε με φωτοβολίδα στο ΓΣΠ
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 15χρονος Λευκωσιάτης ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο να μεταφέρει φωτοβολίδα στον αγώνα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ. Η φωτοβολίδα εντοπίστηκε στην κατοχή του 15χρονου από επιτηρητή του γηπέδου, κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου. Διαβάστε τι συνέβη εδώ.

Πρόεδρος ΠΣΕΜ: Οι μαθητές έγιναν πειραματόζωα
Για συντηρητική στροφή της δημόσιας εκπαίδευσης με πειραματισμούς και αυταρχισμούς έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ) Ζαφείρης Δημητρίου σε χαιρετισμό στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης. Διαβάστε τις δηλώσεις εδώ.



Επιπρόσθετα μέτρα στήριξης των φοιτητών αποφάσισε η Κυβέρνηση
Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έκρινε αναγκαία τη διάθεση ποσού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για πρόσθετα μέτρα κοινωνικής ενίσχυσης των φοιτητών, προσηλωμένο στον βασικό του στόχο για παροχή όσο το δυνατόν ουσιαστικότερης στήριξης στους φοιτητές και ιδιαίτερα για αυτούς που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καδής. Διαβάστε τι περιλαμβάνουν τα μέτρα εδώ.

Ο ατζαμής οδηγός του μήνα που πάρκαρε σε βιτρίνα (φωτογραφία)
Έναν πολύ περίεργο τρόπο βρήκε για να «παρκάρει» ο οδηγός στον Άγιο Δομέτιο. Κατάφερε να μπει στη βιτρίνα καταστήματος ερχόμενος, κατά τα φαινόμενα, με ταχύτητα από τα φώτα του Μετοχίου Κύκκου. Κατέληξε μέσα στο κατάστημα, το οποίο ευτυχώς ήταν άδειο και οι ζημιές περιορίστηκαν στη σπασμένη βιτρίνα. Δείτε τη φωτογραφία εδώ.





Οι Ιταλοί είπαν «Νο» - Παραιτείται ο Ρέντσι
Την ευθύνη για την ήττα στο δημοψήφισμα για την ιταλική συνταγματική αναθεώρηση ανέλαβε ο Ματέο Ρέντσι στην ομιλία του από το Παλάτσο Κίτζι μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, τα οποία δείχνουν νίκη του «όχι» με ποσοστό περίπου 60%.Διαβάστε για το δημοψήφισμα εδώ.

«Πάω για εμπλοκή» – Πραγματική ελληνοτουρκική αερομαχία κόβει την ανάσα (βίντεο)
Ένα συγκλονιστικό βίντεο φέρνει στην επιφάνεια η ΕΡΤ και δείχνει μια πραγματική αερομαχία Ελλήνων και Τούρκων πιλότων στους... πολύπαθους αιθέρες του Αιγαίου. Το βίντεο παρουσιάζει η ΕΡΤ και δείχνει μια αερομαχία πάνω από το Καρπάθιο πέλαγος ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά μαχητικά. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ.



Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο με ελληνικές και τουρκικές ασκήσεις
Η Ελλάδα αντιδρά στην τουρκική, άκρως επιθετική ρητορική, και οι δύο χώρες στήνουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο με μπαράζ Navtex και NOTAM, σε Καστελόριζο, ανατολικά της Κρήτης και βορειοανατολικά της Κύπρου. Δείτε τους χάρτες εδώ.

Aντιπρόεδρος Τουρκίας: Ανεξαρτησία για εμάς είναι να μπορείς να πεις τον «γκιαούρη» «γκιαούρη»
Προκλητικές δηλώσεις σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΑΚP στην Καστάμονου, από τον Τούρκο Αντιπρόεδρο Νουμάν Κουρτουλμούς, ο οποίος επανέλαβε τα λόγια του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί των «συνόρων της καρδιάς» του. Διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ.


Στείλτε τη δική σας «πικρία» στον Πίκρη και αν τον «θυμώσετε» αρκετά θα τη δημοσιεύσει.



Σόιμπλε: Για να μείνει στην ευρωζώνη η Ελλάδα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις
Θέμα Grexit θέτει μετά από καιρό δημοσίως ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εμμέσως μεν, αλλά και με σαφή  τρόπο. Διαβάστε τι αναφέρει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εδώ.

Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιοί που αγάπησαν την ηρωίνη περισσότερο από τη ζωή (φωτογραφίες)
«Πρέζες υπάρχουν πολλές, δεν είναι μόνο η ηρωίνη. Αλλά η ηρωίνη σκοτώνει, αυτή είναι η μόνη διαφορά»! Ο εθισμένος στα ναρκωτικά Παύλος Σιδηρόπουλος θέλησε με τα παραπάνω λόγια να δείξει πως δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά που σε «ανεβάζουν». Διαβάστε τις ιστορίες τους και δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Αυστρία: Ο Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν εξελέγη νέος Πρόεδρος
Ο 72χρονος, υποστηριζόμενος από τους Πράσινους πρώην αρχηγός τους, καθηγητής Πανεπιστημίου Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν είναι ο νικητής του επαναληπτικού γύρου των αυστριακών προεδρικών εκλογών. Διαβάστε για τις εκλογές στην Αυστρία εδώ.



23χρονος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα δήμαρχο και δύο δημοσιογράφους στη Φινλανδία
Ένας 23χρονος συνελήφθη για τις δολοφονίες με καραμπίνα της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Ιμάτρα και δυο γυναικών δημοσιογράφων στη Φινλανδία. Διαβάστε για τη φονική επίθεση εδώ.

Εννιά παιδιά νεκρά σε δυστύχημα στη Ρωσία – Το λεωφορείο τους συγκρούστηκε με φορτηγό (βίντεο)
Εννέα παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στη Ρωσία, στα Ουράλια, όταν ένα πούλμαν που μετέφερε μια ομάδα ακροβατών συγκρούστηκε με φορτηγό, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Διαβάστε για το τραγικό ατύχημα και δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Ινδονησία – Ανασύρουν πτώματα από τη θάλασσα
Χάθηκε από τα ραντάρ το Σάββατο δικινητήριο αεροσκάφος της ινδονησιακής αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν 15 άνθρωποι, ενώ εκτελούσε πτήση προς τη νήσο Μπατάμ, νότια της Σιγκαπούρης.
Διαβάστε για το νέο αεροπορικό δυστύχημα εδώ.



Ιεροσόλυμα: Συγκλονίζουν τα νέα ευρήματα στον Πανάγιο Τάφο (φωτογραφία)
Μπροστά σε μια νέα ανακάλυψη βρέθηκαν οι επιστήμονες μετά το ιστορικής σημασίας άνοιγμα του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ, όπου πιστεύεται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη μαρτυρική του σταύρωση. Διαβάστε τι αναφέρουν οι επιστήμονες και δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Έκανε live streaming και τράκαρε με ταχύτητα 183 χιλιομέτρων! (Βίντεο)
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός που συγκρούστηκε με φορτηγό ενώ έκανε live-streaming στα 183 χλμ./ώρα. Ο Onasi Olio-Rojas έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ έκανε live-streaming στο facebook. Δείτε το βίντεο που ανέβασε εδώ.

Ο ΑΠΟΕΛ «καθάρισε» την Ομόνοια, στραβοπάτημα για ΑΕΚ, ισόπαλοι Απόλλων - Ανόρθωση (βίντεο)
Ευρεία νίκη για τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια που έγινε στο ΓΣΠ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τυπικά γηπεδούχο την Ομόνοια. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4-1 υπέρ του ΑΠΟΕΛ, που ανέβηκε στους 30 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια έμεινε στους 24. Δείτε τα στιγμιότυπα από τους αγώνες εδώ.


Απίστευτη πρόταση γάμου στο «Deal» με «σκηνοθέτη» τον Φερεντίνο (βίντεο)
Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές και τους συμπαίκτες του ο Δημήτρης από το «Deal», καθώς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του… on air. Η κοπέλα καθόταν στο κοινό, όταν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ήταν στο κόλπο, της ζήτησε να κάτσει δίπλα στο αγόρι της, για να τον στηρίξει στο παιχνίδι.
Δείτε το βίντεο εδώ.

Αυτή είναι η καυτή Κύπρια που αναστατώνει τις κερκίδες της Ανόρθωσης! (Φωτογραφίες)
Η Χρύσα Ζαβρή είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της Κύπρου και αυτό φαίνεται άλλωστε. Η όμορφη Σκαλιώτισσα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από τη γυμναστική, αφού είναι γυμνάστρια, και την αγαπημένη της ομάδα, την Ανόρθωση! Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.



Στάζει δηλητήριο για την Ευριπίδου ο Κύπριος δημοσιογράφος: «Είναι σνομπ, έχει υπεροψία…»
Ο γνωστός δημοσιογράφος για άλλη μια φορά χύνει δηλητήριο για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου χτυπώντας την ξανά για την επιλογή της παρουσίασης στα καλλιστεία Σταρ Κύπρος.
Δείτε τις φωτογραφίες.

«Τώρα σοβαρομιλάς;» – Πώς αντέδρασε η Κενεβέζου στην ανακοίνωση του Σταματάρη για το «Voice» (βίντεο)
Το βράδυ της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε το έκτο επεισόδιο των blind auditions του The Voice από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, όπου απολαύσαμε μια εκπληκτική ερμηνεία από τον Κύπριο τραγουδιστή Γιώργο Σταματάρη, ο οποίος κατάφερε να κάνει τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια.
Δείτε το βίντεο εδώ.

DeliveryMan – Η μεγαλύτερη πλατφόρμα online Food delivery στην Κύπρο, τώρα και στο κινητό σας!
Το DeliveryMan, η πρώτη πλατφόρμα online food delivery στην Κύπρο, τώρα είναι παντού μαζί σου, και στο κινητό! Η πλατφόρμα σού προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για να φας αμέσως και οικονομικά. Και... ο καθένας ό,τι θέλει, αφού μπορείς να βάλεις πολλαπλή παραγγελία σε δύο ή περισσότερα καταστήματα.  Κατέβασε δωρεάν το APP του deliveryman για Android κινητά εδώ και για iOS εδώ. Παράγγειλε εύκολα και γρήγορα από όποιο σημείο της Κύπρου και αν βρίσκεσαι, διαλέγοντας μέσα από δεκάδες επιλογές φαγητού, ποτού και γλυκού! Δες πώς λειτουργεί η πλατφόρμα , ποια καταστήματα κάνουν delivery στην περιοχή σου και άρχισε κι εσύ να χρησιμοποιείς τον νέο τρόπο για να παραγγέλνεις φαγητό ή ποτό, χωρίς τηλεφώνημα! Μάθετε περισσότερα εδώ.
 Όταν προσπαθείς να μιμηθείς ήρωες από ταινίες με ό,τι υλικά έχεις στο σπίτι! (Φωτογραφίες)
Ο Anucha «Cha» Saengchart ή αλλιώς ο τύπος με τις πιο αστείες μιμήσεις σούπερ ηρώων επιστρέφει! Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.
 Η πιο περίεργη αεροπειρατεία του κόσμου στην οποία κανείς δεν έμαθε ποιος ήταν ο αεροπειρατής (Φωτογραφίες)
Ήταν 24 Νοεμβρίου 1971. Ένας νεαρός άνδρας, περίπου 1,80 και 80 κιλά, με κοντά μαλλιά, γυαλιά και μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα στην οποία είχε μία καρφίτσα, πληρώνει το εισιτήριό του για την πτήση της NorthWest Airlines από το Πόρτλαντ του Όρεγκον για το Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Συστήνεται ως Dan Cooper. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.
 Αυτό είναι το ωραιότερο διαφημιστικό σποτ για «όμορφα» κορίτσια (Βίντεο)
Χρόνια τώρα μαίνεται μία άβολη συζήτηση για τον ρόλο της γυναίκας στη βιομηχανία της διαφήμισης και για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται -εργαλειακά- κυρίως η σεξουαλικότητα της για την προώθηση του όποιου προϊόντος. Δείτε το βίντεο εδώ.
 Άνδρας ισχυρίζεται ότι το πέος του «μετακινήθηκε» όταν απάτησε τη σύζυγό του! (Φωτογραφίες)
Ένα παράξενο γεγονός έλαβε χώρα στην Κένυα όταν ένας άνδρας ισχυρίστηκε πως το πέος του «μετακινήθηκε» με ένα μαγικό τρόπο στα... γόνατά του όταν κοιμήθηκε με μια παντρεμένη γυναίκα.Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

5 απίστευτα κολπάκια από έναν διατροφολόγο για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές!
Οι γιορτές είναι προ των πυλών αλλά κάθε χρόνο δεν έρχονται μόνες τους. Φέρνουν μαζί τους γευστικούς πειρασμούς και σε βρίσκουν «ευάλωτη» και έτοιμη να υποκύψεις. Τα καλέσματα, οι συναντήσεις με φίλους, τα οικογενειακά τραπέζια είναι γεμάτα λιχουδιές στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείς. Αυτό που μετρά είναι να ξέρεις πάντα πώς θα προσέχεις και θα κρατάς τις ισορροπίες. Μέτρον άριστον, λοιπόν, και στις γιορτές. Η διαιτολόγος Leslie Langevin μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να μην πάρουμε κιλά τις γιορτινές ημέρες και να μην στερηθούμε τίποτα! Μάθετε ποια είναι αυτά εδώ.

Δες την εξέλιξη των τιμονιών της Formula 1
Τα τιμόνια των μονοθεσίων της Formula 1 έχουν αλλάξει ριζικά στο πέρασμα των δεκαετιών, καθώς με την τεχνολογία να αναπτύσσεται συνεχώς, οι ομάδες έχουν μετατρέψει το τιμόνι των μονοθεσίων από έναν “κύκλο” με αλουμίνιο και ξύλο, σε σύγχρονους υπολογιστές, που ελέγχουν δεκάδες λειτουργίες των μονοθεσίων. Δείτε το βίντεο εδώ.

Σου αρέσουν τα θέματα αυτοκινήτου; Για να λαμβάνεις δωρεάν κάθε Πέμπτη το newsletter της Offsite Auto, πάτησε εδώ.

SPUD: Μια αναδιπλώμενη οθόνη 24” HD για smartphones, tablets και laptops
Ουκ ολίγα τα ενδιαφέροντα projects που έχουμε δει μέσα από την πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και η αναδιπλώμενη οθόνη SPUD (Spontaneous Pop-up Display) είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, γεγονός που αποτυπώνεται και στην ανταπόκριση του κοινού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Η ιστορία γράφει την αλήθεια… Με συνέπεια η ΟΠΑΠ Κύπρου κοντά στα προσφυγικά σωματεία
Σε λιτή τελετή που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι (2 Δεκεμβρίου, 2016) στις προσωρινές εγκαταστάσεις της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στον Αρχάγγελο, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε σε ένδεκα προσφυγικά σωματεία την ετήσια χορηγία, η οποία καταβάλλεται ανελλιπώς από τη δεκαετία του 1980. «Η χορηγία της ΟΠΑΠ είναι ίσως η μακροβιότερη και συνεπέστερη που έχετε, παράλληλα βέβαια με την κρατική χορηγία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Ανέκδοτο Ημέρας - Διαπραγματεύσεις με τον μπαμπά
Ο μικρός πηγαίνει στην ταβέρνα για να φωνάξει τον πατέρα του.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Απόφθεγμα Ημέρας - Αφόπλισε τους εχθρούς σου...
Αφόπλισε τους εχθρούς σου με την ευγένεια των τρόπων σου, αλλά την ίδια στιγμή κάνε τους να αισθανθούν τη σταθερότητα της απόρριψής σου.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας
Μοιράσου το.

Σήμερα Γιορτάζει - Σάββας, Διογένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου