Τετάρτη, Απριλίου 26

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ...ΤΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ... ΤΟΣΑ ΛΑΛΩ...ΚΑΙ SORRY!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΕΝΑ 

ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ για 

σκεπτόμενους!

Είναι πολύ όμορφη αίσθηση να ξέρεις ότι φεύγεις από τον φαιδρό Παράδεισο ΓΗ! Αν και όλοι μας στην ουσία είμαστε φευγάτοι... από τη φύση μας... Απλά χαζοχαρούμενα ΟΛΟΙ  μας το λησμονούμε...με αποτέλεσμα να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε αιωνοβίως οι μόνιμοι κάτοικοι της γης! Κανείς μας στην ουσία δεν σκέπτεται το φινάλε...το τέλος ! ΄Ολοι μας συμπεριφερόμαστε σαν να μην τρέχει τίποτε...ώστε η δράση μας εν ζωή να είναι πιο σόφρων και συνετή. 

ΜΕΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑ  της... νοητικής μας αυτό!...ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΖΩΗΣ του μεγαλοδύναμου που τη δημιούργησε ...Το πως και γιατί το διέπραξε αυτό... ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει..Δυστυχώς  ή κι ευτυχώς δεν θέλησε επί 2000 τώρα χρόνια ...δεν θέλησε ΛΕΓΩ ...να μας το εξηγήσει!
 Ευθυνόμαστε εμείς γιατί είμαστε τόσο παρδαλοί;Κι όχι ο δημιουργός μας;

Βασικά ο δημιουργός μας φαίνεται ότι είχε κέφια ή τελικά ήταν ο ίδιος ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ! ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ... ή κάπου αποχάθηκε κι ο ίδιος με αποτέλεσμα το δημιούργημα του - άνθρωπος- να είναι μια καταγέλαστη καρικατούρα...EΦΤΙΑΞΕ ΔΕ Ο ΤΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ  ντολμαδάκια για να δικαιολογήσει τις ασυναρτησίες του! ΘΑΥΜΑ ...ΘΑΥΜΑΤΩΝ!..Το δικό μου νιονιό δυστυχώς δεν μπορεί να ακουμπήσει τέτοια καμώματα,,,έστω κι αν ...φέρουν ανυπόφορα βασανιστική "θεϊκή" καταγωγή!
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...ΕΝ ΖΩΗ!..Για τη μεταθανάτιο υπαρξή μας υα πάντα είναιθολά και μπερδεμένα! Έτσι;

ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΆ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΈΛΑΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΖΩΗ ...ΠΟΡΕΊΑΣ ΤΟΥ ανθρώπου!

Ασχολούμαι με τον θάνατο από μικρό παιδκάκι...5 ετών... Μια προβληματική που προέκυψε εντελώς ξαφνικα... και συνεχίζει καθ΄ημέραν να με "βασανίζει" έως σήμερα.
Στά πέντε χρόνια μου λοιπόν άρχισε να με "βασανίζει" ο θάνατος με φιλοσοφικό σχεδόν μένος. " Μα δεν είναι δυνατόν να πεθάνω εγώ ..έλεγα ". Και με το παιδικό μου μυαλουδάκι ΚΑΤΈΛΗΓΑ στην αστειότητα... ότι εγώ θα συνεχίσω να ζω μέσα από τη ζωή κάποιου άλλου παιδιού.Τρελλά...ΠΛΗΝ ΣΟΦΑ- πράματα από ένα παιδί που θέλει να ζήσει... ΄Οταν πολλοί λαοί, ως γνωστόν, αυτήν τη μετεσαρκωση, μετεμψύχωση την έχουν ως βίωμα -δόγμα  της δικιάς τους ζωής...ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ οδυνηρή παρακαταθήκη για τους λαούς αυτούς και μεγάλη προβληματική για μας τους δυτικούς!

*** ΑΧ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ! ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ..θα το βουλώνατε! Και γιατί είμαστε ως άνθρωποι-λαός πολύπλευρα ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΙ! ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΑΣΙΚΑ...

*** ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, όπως λέει ο ΚΥΡΙΟΣ που μας... δώρησε αυτό το... καραγκιοζλίκι που λέγεται ζωη...

*** Δείτε: ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ  με τους πούστηδες αυτούς... καπελώματος  της πατρίδας μας...Η ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΗ περίπτωση...αφού τα τομάρια των καυσαπλιάδων αυτών είναι αστειοπρεπώς...αδίστακτοι!

*** Η ΕΛΛΑΣ υφίσταται αυτή τη στιγμή μια γενική επίθεση ηλιθίων και φαύλων! ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ!

*** ΕΓΩ...θα συνεχίσω αντιστεκόμενος! Αυτό είναι το σκαρί μου... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ..ΝΑ ΜΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


ΩΠΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ... ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΌΤΕΡΟΙ!


Μια τέτοιου είδους αποζημίωση θα λαμβάνουν όμως οι χώρες μέλη εφόσον η Ευρωπαϊκή Επιτροπή / Κομισιόν επιβεβαιώνει ότι πράγματι μια χώρα έχει επιβαρυνθεί σημαντικά..

Δείτε τη ψηλότερη γυναίκα του κόσμου που η ζωή της όμως ήταν σύντομη!Γεννημένη το 1972, η Yao άρχισε να γίνεται γιγάντια και αυτό οφείλεται σε κάποιον όγκο.

ΝΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

228 νέα μέλη στην Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών -Μεταξύ αυτών και 5 Έλληνες

228 νέα μέλη στην Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών - Μεταξύ αυτών και 5 Έλληνες
Η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών επέλεξε 228 νέα μέλη, από τα οποία τα 40 
προέρχονται από 19 χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκονται και 5 διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες. 
Ένας εξ αυτών ζει στην Ελλάδα. Συνολικά, τα μέλη της Ακαδημίας ανέρχονται σε 4900  εκ 
των οποίων τα 600 είναι από το εξωτερικό (Foreign Honorary Members). Στη λίστα 
συμπεριλαμβάνονται μερικοί από τους πιο καταξιωμένους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, 
συγγραφείς, καλλιτέχνες, πολιτικούς, επιχειρηματίες και φιλάνθρωπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου