Κυριακή, Ιουλίου 16

ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ...ΘΑΝΟΥ!,, Η ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΊΑΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΑΝΟΥ.ΚΙ ΑΣΦΑΛΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ!...ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ!
Πάντως η δημοσιογραφία μας ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ!
Προχώρα Μανδαμ Θάνου και μη σκιάζεσαι!

Γράφουν: ανοήτως:

"ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΩΝ 400 € ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ! ΑΦΕΡΙΜ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ...ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: 63 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΩΜΑ 20ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΛΟΥΕΤΑ...VIVA ...ZAPATA!


H Έλλη Στάη κάνει τα μπάνια της στον Αστέρα της Βουλιαγμένης  με...

μαύρο μπικίνι. Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1954, άρα η Έλλη είναι 63 ετών. ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PRESS-BANK ...αμέσως πιο κάτω!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ......Α..ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ... ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΣΑΙ;

42ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΧΛIΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Γράφει ο Nikolaos Kotsovos: "Τι ζω ..τι ζω ...σε ρυθμους Πομπηιας ..πηγαν στο Προεδρικο να τους ευχηθει .....σε αλλη γη σε αλλα μερη ..σε τροχια Sakis ..... και απο την αλλη μια γυναικα αυτοκτονησε γιατι την ειχε απληρωτη 15 μηνες ο Καρυπιδης. Ένα απομενει ή να δουμε τον Καρυπιδη στο Προεδρικο ή να δουμε τον ΠτΔ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗς ΑΜΟΙΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Εκτος αν παει στο Προεδρικο ο Αγγελοπουλος του σορβαιβορ .."
Και ιδού το ρεπορτάζ (Πρώτο Θέμα) από την τραγική αυτοκτονία της 42χρονης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου