Πέμπτη, Αυγούστου 31

Μία Σύντομη Ενημέρωση Με τα πιο Ενδιαφέροντα και Πρόσφατα Γεγονότα

΄΄Και Πάει Λέγοντας ‘’
Η εκπομπή της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου 



Η νέα ιδέα της ΕΣΔ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ που !!! Πρόδωσαν τη Χειμάρρα  Τα ονόματα των «Ελλήνων» που προσκύνησαν τους Αλβανούς – Οργή στη Βόρεια Ήπειρο

himara-630x400
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας, στη Βόρεια Ήπειρο, ενέκρινε το σχέδιο του αλβανικού καθεστώτος για «ανάπλαση» της πόλης.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που υφαρπάζει και καταπατά ελληνικές ιδιοκτησίες, για να οικοδομηθούν οικισμοί και να εγκατασταθούν σε αυτούς μουσουλμάνοι έποικοι, ώστε να αλλοιωθεί δημογραφικά το τελευταίο οχυρό του Ελληνισμού στη Βόρεια Ήπειρο, όπως καταγγέλλουν οι Χειμμαριώτες.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ... Καλά τώρα το κατάλαβες φίλε;

ΕΝΑΣ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΥΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ:.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΖΕΤΑΙ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1821.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ.

ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΕΝΤΕΛΩΣ.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΟΙ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Και τοτε μονον θα λειτουργησει πληρης η τοπικη αυτοδοικηση και καθε γεωγραφικον διαμερισμα θα παρει την ευθυνη του και οχι ο ενας να ριχνει το μπαλακι στον αλλο παπαγαλο.


ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΑΚΤΗΜΟΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300 ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.


Αν και λόγω της οικονομικής κρίσης οι διακοπές έχουν περιοριστεί, σε διάρκεια, σε προορισμούς, αν και όλο και πιο πολλοί φέτος δεν μπόρεσαν να πάνε διακοπές, παρά ταύτα το καλοκαίρι συνδυάζεται με χαλαρότητα, με καλύτερη διάθεση, με διασκέδαση, με ταβερνάκια, με θάλασσα έστω και κοντά στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου