Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: 

 20 ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Είκοσι (!), περίπου, παράνομοι Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες...

επιχείρησαν να βιάσουν μια 30χρονη στο Αργος, η οποία σώθηκε μετά από αγώνα που έδωσαν τα δύο αδέλφια της οι οποίοι εξήλθαν από την συμπλοκή σοβαρά τραυματισμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Ο πολίτης που διεκδικεί την ελευθερία της χώρας του και τη δική του αντιμετωπίζεται είτε ως γραφικός είτε ως επικίνδυνος που μπορεί να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή. 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

πηγή βίντεο: Η Ελλάδα σε αφύπνιση

ΚΥΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ"! ΞΑΝΑ-ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΚΕΜΠΕ ΤΟΥ!!!

Για να περνάει καλά στην εξουσία και να εξακολουθεί να φουσκώνει τον σκεμπέ του, ο Τσακαλώτος δηλώνει ότι θα ψηφίσει τον άδικο...

προϋπολογισμό, αυτόν που σφαγιάζει περισσότερο τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες! 
«Είναι αυτός ο Προϋπολογισμός δίκαιος; Με απόλυτο τρόπο δεν είναι, το αναγνωρίζουμε» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών,αλλά θα τον ψηφίσει για να μην γίνουν εκλογές! Άφησε δε, ένα μικρό παράθυρο και υπό προϋποθέσεις να βγούμε από τα Μνημόνια! Αυτός είναι ο πολιτικός εγκληματίας Τσακαλώτος, και μαζί με αυτόν η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου