Τετάρτη, Ιανουαρίου 25

ΑΧ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ!



35χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πηγαίνοντας να δει τον νεογέννητο γιό του!

Ο 35χρονος Ελευθέριος Στασινόπουλος από τα Λεχαινά, είναι ο άνδρας που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας.

Ο ΣΟΥΛΤΣ ...ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΈΛΛΗΝ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΥΥΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΘΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕΡΚΕΛ- ΣΟΪΜΠΛΕ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!



Σουλτς εναντίον Μέρκελ για την καγκελαρία...ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ποικίλες αντιδράσεις στον γερμανικό τύπο για την «αλλαγή φρουράς» στους γερμανούς σοσιαλδημοκράτες (SPD). Μπορεί ο Μάρτιν Σουλτς να εκθρονίσει την Άνγκελα Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου;

ΓΙΝΑΜΕ ΕΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΛΑΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ!

Δ

Δίωροι αποκλεισμοί εθνικών οδών

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες, οι οποίοι προχωρούν σε καθημερινό δίωρο αποκλεισμό εθνικών οδών. Χθες οι αγρότες του Αιγίου προχώρησαν στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Στα μπλόκα κατεβαίνουν και οι αγρότες του Τυρνάβου, που απέκλεισαν την εθνική Λάρισας ? Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από τις 6 έως τις 8 χθες το απόγευμα.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...



Ενα στα 10 πρατήρια κλέβει βενζίνη...

Ένα στα δέκα πρατήρια σε Θεσσαλονίκη, Μαγνησία και Αχαΐα παραδίδουν λιγότερο καύσιμο στους καταναλωτές από αυτό που φαίνεται στην αντλία και το ποσοστό απόκλισης κλιμακώνεται μέχρι 9,69%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου