Παρασκευή, Μαρτίου 3

ΤΑ ...ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ 24 ΧΡΟΝΙΑ!...ΕΧΟΥΝ ...ΑΞΙΑ!

 Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ... ( ΌΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΝΩΝΗΣΕΙ: ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ: 2112126900)

Χαμός προκλήθηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως τα κέρματα των 100 δραχμών πωλούνται έως και 5.000 ευρώ.
Όσοι πολίτες διέθεταν τα συγκεκριμένα κέρματα, έσπευσαν να επιχειρήσουν την ανταλλαγή τους, έναντι χιλιάδων ευρώ. 
Πολλοί ήταν αυτοί που έβγαλαν σε αγγελίες τα δικά τους κέρματα, προκειμένου να τα πουλήσουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι μόνο πείστηκαν για την αξία του νομίσματος, ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά για να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα εξ αυτών.
Ο Δημήτρης Ποδαράς, ειδικός επί των ελληνικών νομισμάτων, ξεκαθαρίζει ότι όντως υπάρχουν κάποια νομίσματα μεγάλης αξίας, όμως αυτά δεν βρίσκονται στα χέρια των πολιτών.
«Έχουν βρεθεί κάποια ελάχιστα κομμάτια, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά που έχει ο κόσμος στα χέρια του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΑΛΛΑΛΟΥΜ...ΣΤΗ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Γιατί ο Β.Μεϊμαράκης διάλεξε να χτυπήσει τώρα τον Κυρ.Μητσοτάκη
της Μαρίνας Νικολάκη

Χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια της κόντρας Β.Μεϊμαράκη με τον Κυρ.Μητσοτάκη (Καραμανλικών  και Μητσοτακικών δηλαδή). Μη ξεχνάμε ότι τον Νοέμβριο του 2015 όπου ο Ευάγγελος Μειμαράκης αναγκαστηκε να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση με «πολλά γαλλικά» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο αλλά και δημόσια λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν είμαι γατζωμένος στην καρέκλα», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για εκείνους που αδημονούσαν να την αρπάξουν.
ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Ως γνωστόν, καθ΄όλη την Βυζαντινή αλλά και την Αρχαιοελληνική περίοδο, οι πιο σημαντικές στρατιωτικές και πολιτικές ήττες είχαν την απαρχή τους σε προδοσία εκ των έσω.
Αλίμονο, η σύγχρονη Ελληνική ιστορία δεν έχει πολλά να επιδείξει πέρα από διεφθαρμένους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι κινούνται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων δεν αποτελούν απλή διαφθορά. Η διαφθορά τέτοιου είδους λέγεται απλά Προδοσία!

Και εάν η προδοσία μείνει ατιμώρητη για πολύ σε μία κοινωνία, τότε η κοινωνία θα φτάσει στο σημείο μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου