Σάββατο, Μαρτίου 25

Τρομακτικό ατύχημα για Γιώργο Λιάγκα: Παραλίγο να καεί ζωντανός μέσα στο…


Ατύχημα με το πολυτελές αυτοκίνητό του είχε ο Γιώργος Λιάγκας, με συνέπεια να περάσει λαχτάρα, ενώ θα μπορούσε να αποβεί ακόμα και μοιραίο για τον ίδιο! Διαβάστε παρακάτω…
Σαν να μην έφτανε η κλοπή του τζιπ του, παραλίγο να καεί μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο, ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βουλιαγμένη και είδε να βγαίνουν καπνοί από το ΙΧ του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Starpress ο παρουσιαστής σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και πριν προλάβει να βγει εμφανίστηκαν οι πρώτες φλόγες στην Πόρσε του.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΘΑ ΓΝΕΙ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!

retzep-630x400Τι δήλωσε ο Αμερικανός  συγγραφέας
Πολύ μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πρόσφατη, (22/3), δήλωση του Αμερικανού συγγραφέα- στρατηγικού αναλυτή, Michael Rubin, που διατέλεσε σύμβουλος του Πενταγώνου για θέματα Μέσης Ανατολής και Τουρκίας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι έφτασε το τέλος του, ενώ προέβλεψε ότι θα γίνει νέο πραξικόπημα που θα βάψει όλη την Τουρκία στο αίμα.
Μπουζούκια, παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς αλλά και Έλληνες προσκεκλημένους από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.
Η προτροπή προέρχεται απο την νιόφαντη ιστοσελίδα"OLAGOSSIP.GR...που παρακολουθούμε ...ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ενέργειες...ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΤΡΕΞΤΕ!!!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ... ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Α...ΡΕ.... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΡΙΑ ...ΤΗς ΑΛΒΑΝΙΑΣ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ!...ΒΡΕ... ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ !!!!

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΛΙΛΑ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ
Δεν σταματάει να προκαλεί ο Άντι Λίλα. Μετά την χειρονομία του άσου...
του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς της Εθνικής Αλβανίας κόντρα σε αυτή της Σερβίας (15/10/2014), σχηματίζοντας τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας, αλλά και με τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» (26/09/2015) που «έφτιαξε» τον αετό της μεγάλης Αλβανίας, ο Λίλα προκαλεί ξανά με τα λεγόμενά του. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ 

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΛΙΓΟ Ή ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ...ΜΠΑΜ"! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

Η αποκάλυψη η οποία μας έγινε είναι συγκλονιστική! Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για κάτι που ήδη το ζει η Ευρώπη. Ο Ερντογάν μόλις απειλεί την Ευρώπη, οι τζιχαντιστές χτυπάνε με τρομοκρατικά χτυπήματα! Ποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του; Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια και να ...

Ο Στέλιος ΣτυλιανούΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ που μου έκανε την Τιμή να μου δώσει - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΣ ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ .................

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟY


Βλέπει τον Ήλιο πριν βγει και μας το αποδεικνύει με τα βιβλία του . Ο Στέλιος Στυλιανού , είναι πάντα πρωτοπόρος κι έτσι παραμένει στην κορυφή της λογοτεχνίας. Το όνομα του και μόνον , είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο της συγγραφής , κι από μόνο του αυτό τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις.
Δέκα βιβλία best sellers , δεν το καταφέρνει εύκολα ένας συγγραφέας , γι΄ αυτό η επιτυχία του ανήκει . 
Ο Στέλιος Στυλιανού με τον αείμνηστο σε όλους Τάσο Λειβαδίτη

Είναι κοντά μας με το νέο του βιβλίο , με τίτλο ΄΄Μη Ρωτήσεις Ποτέ Το Γιατί΄΄ , εγώ όμως θα τον ρωτήσω , όχι το γιατί, γιατί θα διαβάσετε το βιογραφικό του , τι σημαίνει Στέλιος Στυλιανού , αλλά θα τον ρωτήσω πολλά, μα πάρα πολλά για το νέο του βιβλίο από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ – Αλκυών .
Η χαρά μου , στην θετική αποδοχή του να εξασφαλίσω μια συνέντευξη του , με κάνει να νιώθω και μεγάλη Τιμή.
Μου ξεκαθάρισε όμως , με μια νότα χιούμορ , πως εγώ θα είμαι ο δίαυλος και η συνέντευξη θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους αναγνώστες .
Φυσικά , κρατήσαμε κι οι δύο μας τη συμφωνία .
Απολαύστε τον ....


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου  Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου