Τρίτη, Μαρτίου 1

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ τι έγινε όταν πήγε να εισβάλει το Ισλάμ…στην Ιαπωνία! (βίντεο)

islam

Η Ιαπωνία είναι αναμφισβήτητα μια από…  τις πιο εύρυθμες κοινωνίες, παρ’ όλα αυτά τελευταία γίνεται και εκεί μια οργανωμένη προσπάθεια εισβολής του Ισλάμ.
Όλο το λαμπερό παρελθόν τους, τα βιβλία τους, τα ιερά τους, ναοί, νεκροταφεία και αγάλματα, κινδυνεύουν να εξαλειφτούν από ιμάμηδες λόγω άγνοιας της πολιτικής εισβολής του Ισλάμ. Η ισλαμική προπαγάνδα δεν παύει να υφίσταται και εκεί. Οι λαθρομετανάστες προσπαθούν και σε αυτήν τη χώρα να επιβάλλουν με τη βία το νόμο της δικής τους ζούγκλας.

"ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ" ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΕ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Νέο πόλεμο, αυτή τη φορά με τον Νίκο Φίλη και τον Γιάννη Μπουτάρη, άνοιξε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. «Εκ των λόγων σου κρίνεσαι και «εκ της καρδίας σου εξελεύσεται ο λόγος σου»....  

Ο κ. Δήμαρχος εμφανίζεται ότι είναι εναντίον του φασισμού, όμως επειδή εκφράζω κάποια άποψη πρέπει να με ξυλοφορτώσουν. Λυπάμαι τα κόμματα που στηρίζουν τον Δήμαρχο κατά τη γνώμη μου αυτό είναι αφελέστατο» δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha 989.

ΕΝΤΑΞΕΙ ...ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!

Ένωση Κεντρώων: Με τις τακτικές του κ. Τσίπρα σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει καν χώρα


Τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στον Νίκο Χατζηνικολάου και “στον ενικό” σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε ανέτοιμος, αγχωμένος και όχι σίγουρος για το μέλλον της χώρας.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου