Παρασκευή, Μαρτίου 4

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

MIA IΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... ΤΟ 

BRICS- δηλαδή του αντιπαλο δεος ΤΟΥ 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ -των εθνών- Δ.Ν.Τ...γιατί δα 

εξαφανιστηκε;...ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ;


Μια ακόμη φούσκα του ΠΟΥΤΙΝ ελεγχόμενη από τον αρχιμαφιόζο του Σιωνισμού ΡΟΤΣΙΛΝΤ! ... ΟΙ brics ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Τέτοια η ξεφτίλα του ψευτόμαγκα ΠΟΥΤΙΝ! ΤΕΤΟΙΑ Η ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ! Δείτε και θα καταλάβετε! 

Περί brics το ανάγνωσμα

Ξερετε τι ειναι το brics και ποια η σχέση του με τον σιωνιστή υπερτραπεζίτη Ροτσιλντ κύριε Λαφαζανη; -- Του Ιωάννη Παπαζήση!


Μεγέθυνση
Του Ιωάννη Παπαζήση

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον Λαφαζανη και τους υπόλοιπους του Σύριζα να πανηγυρίζουν  επειδη η Ρωσία εδωσε την έγκριση της να μπούμε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα brics το οποιο απαρτιζεται απο τις κεντρικες τραπεζες της Βραζιλίας Ρωσίας Ινδίας Κίνας και Νοτίου Αφρικής εξ ου και η ονομασια του που προέρχεται αποτα αρχικά των χωρών αυτων και αποτελεί το αντίπαλον δέος του Δ.Ν.Τ.

Νομίζουν οτι αυτό θα ειναι η σωτηρία της χώρας μας όπως ήδη άρχισαν να λένε.

Ας δουμε λοιπον  ποιος κατεχει το πλειοψηφικό πακετο μετοχών των κεντρικων τραπεζων των χωρων αυτων και μετα πανηγυριζουμε η οχι κυριε Λαφαζανη.



H κεντρικη τραπεζα της Ρωσίας ειναι ιδιοκτησιας Ροτσιλντ απο το 1917 οταν στην Ρωσία  πήραν την εξουσια οι χρηματοδοτουμενοι απο τον Ροτσιλντ και τα συνεταιράκια του σιωνιστές τραπεζιτες μπολσεβίκοι εβραϊκής καταγωγής καθοδηγουμενοι απο τον επισης εβραίο Λένιν. Την τράπεζα της Κινας την πήρε με τον ιδιο τροπο οταν οι μπολσεβικοι θριαμβευσαν και εκει.αγορασε το πλειοψηφικο πακετο μετοχων των τραπεζων αυτων σε εξευτελιστικη τιμη ως ανταλαγμα για την χρηματοδοτηση του προς τους δηθεν επαναστατες που δηθεν  νοιαζοταν για το δικαιο του εργατη.

            Το πλειοψηφικο πακετο μετοχων της κεντρικης τραπεζας των Ινδιών το αγορασε ο Ροτσιλντ δια της κεντρικης τραπεζης της αγγλιας η οποια του ανηκει απο το 1815,μην ξεχναμε πως η Ινδία ηταν αποικια των Βρετανών μεχρι το 1947,μεσω της τραπέζης της Αγγλίας  αγορασε ο Ροτσιλντ και το πλειοψηφικο πακετο των μετοχων της κεντρικης τραπεζης  της νοτίου Αφρικής η οποια ηταν επισης αποικια των Άγγλων μεχρι το 1948 οπου πλεον εγινε αυτονομο κρατος και το 1961 κυρηξε την εθνικη του ανεξαρτησια ο λαος απεναντι στο στέμμα της Αγγλίας.

Επειδη ολα αυτα ακουγονται παραξενα θα πουμε μια πολυ μικρη ιστορια.το 1815 ο Ροτσιλντ χρηματοδότησε το στρατευμα του δουκα του Ουελιγκτον για να κινηθεί εναντίον του Ναπολεοντος.

 Κατα την ιστορικη μαχη του Βατερλό τον Ιούνιο του  1815, ο Ναθαν Ροτσιλντ εστειλε εναν έμπιστο πράκτορα του στο πεδιο της μαχης για να του φερει πρωτος απο ολους το αποτελεσμα της μάχης διοτι η έκβαση της μάχης ηταν αμφιβολη και για να δει πως θα εκμεταλλευτεί το γεγονος.

Μολις οριστικοποιηθηκε το αποτελεσμα της μάχης ο πράκτορας του Ροτσιλντ εγινε ανεμος και ο Ροτσιλντ ηξερε σχεδον 24 ωρες πριν απο ολους τι εγινε στο Βατερλό.!

Κατευθύνθηκε λοιπον βιαστικα προς το χρηματιστήριο του Λονδίνου και πηγε στην γνωστη του θεση, στην βαση  μιας αρχαίας κολωνας,

Ολοι γνωριζαν το δίκτυο πληροφοριών του Ροτσιλντ και περίμεναν να δουν τι θα κάνει.

Ο Ροτσιλντ ηταν μελαγχολικος ακινητος και κατσουφης και ξαφνικα αρχισε να πουλαει τις μετοχες του την ωρα που ηταν ψηλα σε αξια. Ολοι πιστεψαν οτι ο Ναπολεων νικησε και θα γινοταν κυριαρχος της Ευρώπης και η οικονομία της Αγγλίας θα πηγαινε κατα διάολου και άρχισαν να πουλανε μανιωδως για να σωσουν οτι μπορουσαν.

Συντομα αρχισαν να πωλουνται σε εξευτελιστικη τιμη τα ομολογα της βρετανικης κυβερνησης και της οι μετοχες της τραπεζης της Αγγλίας τοτε ο Ροτσιλντ και οι οικονομικοί δουλοι του αγόρασαν τα ομόλογα της κυβερνησης και τις μετοχες της κεντρικης τραπεζης της Αγγλίας και ετσι εγινε ο κυρίαρχος της Αγγλίας.

Αυτο δημοσιευθηκε 100 ετη μετα στους Ταιμς της Νεας Υορκης αλλα και πολλες ακομη πηγες, μαλιστα οι Ροτσιλντ προσπάθησαν αλλα επι ματαιω να κουκουλώσουν τα δημοσιεύματα.


Συμφωνα με δημοσιευμα του καθηγητου του οικονομικου πανεπιστημιου Αθηνών κυριου Επαμεινώνδα Πανα στην ιστοσελιδα  amfipoli news αλλα και πολλων αλλων μαρτυριων μονον 3 τραπεζες στον κοσμο δεν ανηκουν στους Ροτσιλντ αυτες της Συρίας του Ιράν και της βορείου Κορέας οπότε και η τράπεζα της Βραζιλίας ειναι στα χερια των Ροτσιλντ.

           Αυτα τα στοιχεια μας οδηγουν στο συμπερασμα οτι το brics που δηθεν ειναι το αντιπαλον δεος του Δ.Ν.Τ  ειναι επίσης υπο τον ελεγχο των Ροτσιλντ.

 Ο Πούτιν αυτον τον καιρό αγωνίζεται σθεναρά να αποτιναξει τον ζυγο των Ροτσιλντ απο την χωρα του και να εθνικοποιησει την κεντρικη τραπεζα της χωρας του ομως οι νόμοι δεν τον βοηθούν όσο θελει.

Στην εφημεριδα moscow times o συναδελφος  mike king στις 18-1-2015 έγραψε οτι η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας καταγγέλλεται για σαμποτάζ κατά του ρουβλίου υπονομευοντας τις προσπαθειες του Πούτιν. Ο Ρώσος βουλευτής του κομματος του Πούτιν Ευγένιος Φιοντορωφ ζήτησε μάλιστα την παρεμβαση των εισαγγελικων αρχων για να γινει ελεγχος στην τραπεζα αυτη λεγοντας οτι ειναι εχθρος της χωρας η τραπεζα αυτη και οτι τα αφεντικα της βρισκονται εκτος της χωρας.

Ο Πούτιν με νομο που περασε στην Δουμα μπορει πλεον να κοβει ρούβλια ισοποσα με το υψος των εξαγωγων φυσικου αεριου.

Αυτα πλεον ειναι η δυναμη του και δεν πιστευουμε να νομιζει καποιος ανοητος οτι αυτα τα ρουβλια με τα οποια αγοραζει χρυσο για να φτιαξει  χρυσα ρουβλια θα τα δωσει στην χρεοκωπημενη ελλαδα για να σωθει απο τα νυχια του Δ.Ν.Τ.

Τα 100 δις δολάρια που υπάρχουν αυτην την στιγμή στα ταμεία του brics ειναι σαν πόσο πολυ μικρότερο απο οσα χρωστά η Ρωσία στον Ροτσιλντ διότι εκτύπωνε και εκτυπώνει το ρουβλι και το δανείζει με τοκο στην κυβέρνηση της Ρωσίας και ο Λαφαζανης νομίζει οτι αυτά θα σώσουν την Ελλάδα.


Το brics  διοικούν οι επικεφαλείς των τραπεζων των χωρων αυτων ,οι οποιοι ειναι υπάλληλοι του Ροτσιλντ οπως ο Στουρναρας ,διοτι το αφεντικο της τραπεζης της Ελλάδος ειναι ο Ροτσιλντ.

Εχει λοιπον μεγάλη σημασια αν θα παρεις χρηματα απο το δεξι χερι του Ροτσιλντ που ειναι το Δ.Ν.Τ η από το αριστερό χερι του Ροτσιλντ που ειναι το brics κύριε Λαφαζανη ;

Είναι αυτό λόγος για να πανηγυρίζεις;

Ως πότε νομίζετε οτι θα κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό;

Παπαζησης Ιωάννης          
δημοσιογράφος συγγραφέας

Το ακόλουθο άρθρο εγράφη σήμερον για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ απο τον Δημοσιογράφον/Συγγραφέα εκ Θεσ/νίκη, κ. Ιωάννη Παπαζήση!

http://300sploggers.blogspot.gr/

Rubrik: Wirtschaft/Οικονομια 
8.06.15
 von Ιωάννης Παπαζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου