Σάββατο, Μαρτίου 5

...ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ... ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΜΠΕΛΙΑ!... Η μόνη λύση: ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΄'ΟΧΙ απλή αντίσταση"... ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, μας έχουν πάρει φαλάγγι!.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΩΡΕ!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! 

-  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ...ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.. ΤΟ ΕΥΡΩ ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ...ΠΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ... ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ... ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΜΑΣ!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

iscreta.grIscreta.

Του Πάρη Πέτρα 

Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ ανά στρέμμα, δηλαδή για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000 ανά έτος, και μετά διπλασιάζεται.

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑΟΣ ...ΣΤΟ ...ΣΑΤΑΝΑ ...Βρε το φωνάζουμε , μόνο το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ θα μας σώσει απο τη γάγραινα των Εβραιοσιωνιστών!

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!

Από realbomb.eu - 

Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για

Καλά ξυπνητούρια... ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ... Γιατί; Πότε και πως υπήρξε Αλβανικό έθνος; ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΦΤΙΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!

Δήλωση Αλβανού αρχαιολόγου: Η Αλβανία είναι Ελλάδα...

Ο Αλβανικής καταγωγής αρχαιολόγος, Νεριτάν Τσέκα, προ ολίγων ημερών, σε διάλεξη που έδωσε στα Ιωάννινα, παραδέχθηκε πως τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αλβανίας είναι ουσιαστικά ελληνικά. 
Τα εν λόγω ευρήματα βρέθηκαν στην Χαονία.
Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής, θεωρούνται το αρχαιότερο από τα ηπειρωτικά φύλα, ενώ χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη μαχητικότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Χάονες, κυριάρχησαν σε
ολόκληρη την Ήπειρο.

Οι Σέρβοι ορθόδοξοι μας είχαν προειδοποιήσει: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ...ΕΛΛΗΝΕΣ..ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ!" ...Το βλέπουμε .. Αλλά μόνο το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ θα μας σώσει από τους Εβραιο-σιωνιστες!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 2004;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ…

Δημοσιεύθηκε: 05/03/2016 16:26 

alem-kurti-650x434
Εμήν εκδίκηση εγώ ανταποδώσω », λέγει ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΆΤΩΡ, ο Θεός μακροθυμεί αλλά δεν λησμονεί! Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Alem Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή 

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Ο ..ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Ο παπάς που φυλάει Θερμοπύλες εδώ και 48 χρόνια στη Γαύδο


Η Γαύδος είναι το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μια μικρή τελεία… στον χάρτη στα νότια της Κρήτης. Εκεί 55 ψυχές φυλάνε εδώ και χρόνια Θερμοπύλες, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα και την πιεστική καθημερινότητα. 
Άνθρωποι απλοί, που ζούνε ήσυχα τη ζωή τους σε έναν ευλογημένο τόπο. 
Όσον αφορά στην ιστορία του τόπου αυτού, αξίζει να σημειώσουμε πως η Γαύδος ήταν κατοικημένη από τη 
Νεολιθική Εποχή.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ

«Ντρέπομαι, που ζω σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων …»


Τα βέλη του κατά πάντων έριξε ξανά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή το διορισμό ενός φίλου, από τήν «παληά παρέα του», όπως αναφέρει, το πρωθυπουργικό Γραφείο!
Αναλυτικά παρακάτω ολόκληρη η 
επιστολή: 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΣ; 
ΝTΡΕΠΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΖΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! 
Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ...ΜΕΓΑΛΕΙΟ! 

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ένας ακόμη φίλος του από τήν «παληά παρέα του» διωρίσθηκε Σύμβουλος μέ μισθό 2027 € μηνιαίως!
Ντρέπομαι, που ζώ σ' αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των αθέων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου!
Τά χειρότερα έρχονται!
Αίγιον, 4 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πέστα χρυσόστομε!....
ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΙΡΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου