Τετάρτη, Οκτωβρίου 26

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΡΕΠΟΡΤΑΖ!...ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΟΙ ...PROFFESIONALS...


ΕΝΑΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΖΕΙ ...ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ 
Κέρδη πάνω... σε πτώματα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗΣ || vpapanast@gmail.com
Εισαγγελέας ερευνά έξτρα χρεώσεις σε νεκροτομές του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής ΑΠΘ
Το φορτηγάκι του γραφείου τελετών φτάνει έξω από το νεκροτομείο. Τρεις ώρες πριν ξημερώσει, οι  υπάλληλοι  μεταφέρουν βιαστικά το πτώμα προς το εσωτερικό του κτιρίου.  Δύο ώρες αργότερα η νεκροτομή ολοκληρώνεται. Με την παραλαβή της  σορού, ο οδηγός ανταλλάσσει το προσυμφωνημένο ποσό με την ιατροδικαστική έκθεση. Πατάει γκάζι και φεύγει.
 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΡΑΓΚΑΛΑ !!!
ΑΠΟ :  Anthisi ST  -....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ 

Συνημμέναhttps://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
Πέντε (5)  Έλληνες Πρωθυπουργοί κυβερνήτες ενός απύθμενου κολαστηρίου , μετά την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,  που θα γράψουν ιστορία ανεξίτηλη,  μαζί με τους γνωστούς εκατομμυριούχους – πολιτικούς  – δημοσιογράφους και τραπεζίτες ,  αντιμέτωποι με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ποιος θα επικρατήσει, αλλά και αν θα καταφέρουν να προστατεύσουν τους ΑΘΩΟΥΣ…;;;;; 

η μεγαλη γιορτη της ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πανηγυρίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη- Διπλή εορτή
Πανηγυρίζει σήμερα η πόλη της Θεσσαλονίκης για την απελευθέρωση της πόλης από το οθωμανικό κράτος. Επιπλέον σύμφωνα με τα κατάστιχα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τιμάται σήμερα η εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη που είναι και ο πολιούχος Άγιος της πόλης.
Ο ναός " που είχε δέσει τα νεανικά μου χρόνια...Που με έχανες που με έβδισκες εδώ... ήμουνα... Κράταγα μάλιστα και  την πατερίτσα του Θεοφιλέσττου δεσπότη Τιμοθέου... αργότερα Μητροπολίτη Μαρωνίας και μετά Ν. Ιωνίας ΑΘΗΝΩΝ ...Αλλά κάτι δε μου κόλαγε σ΄αυτόν και σε άλλους Δεσποτάδες" ...αφηγε'ίται ο δικός μας ...Καρδινάλλιος  και εκ των Πατριαρχών ΌΜΩΣ της δημοσιογραφίας...ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Το εορταστικό  πρόγραμμα έχει ως εξής:
Έπαρση της σημαίας στο Λευκό Πύργο, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των μελών του.

Η ΠΛΑΚΑ ...ΤΟΥ ΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ....


Φωτογραφία
ΒΡΕ ΑΠΟΣTΟΛΗ... ΤΙ ΣΑΛΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΩΣΤΕ ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ... ΤΡΙΠΟΛΗ;.. ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ... ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ..
Να το θυμάσε ...ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ....  όσο μπορείς...
Είναι μια ακόμη πλάκα... ζωής...ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΗΛΙΚΙ!
--Αλήθεια δεν σου έχω ιστορήσει τις δικές μου πλάκες στο ΦΑΝΤΑΡΗΛΙΚΙ...ΚΡΙΜΑ...ΧΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!-ΖΩΗΣ!
***ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ... ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ...έως φανταράκια!
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΌΜΟΥ ...-ΕΡΕΥΝΗΤΗ!

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα ΒασιλοπούλουΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΝΟΣ ΤΟΥ
Ο ΔΙΚΟΣ "ΣΑΣ" ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ...Γιατί καλή μας κ. Βασιλοπούλου είναι "δικός μας";Συμπαθής μεν ...αλλά!

Δεν υπάρχει οργανωμένο έγκλημα που να μην έφερε εις πέρας ώστε να αποκαλυφθεί . Δεν υπάρχει πληροφορία που να μην την αξιοποιήσει σωστά ή που να του έχει ξεφύγει . Έχει ασχοληθεί με την διεξοδική έρευνα της αρχαιοκαπηλίας , γι΄αυτό και ήρθαν και σπουδαίες διακρίσεις . Έχει στα χρόνια που πορεύθηκε άριστες σχέσεις με τις αστυνομικές αρχές . Έγινε ο δικός μας, όλων , ο Γιώργος Τσούκαλης, μετά την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη , και για πολλές υποθέσεις ακόμα. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την ιστορία,,, του Τύπου ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΙΛΙΔΗΣ ήταν ο πρώτος που προέβαλε την περιπτωση των ιδιωτικών ντεντεκτιβς στη ΕΛΛΑΔΑ!...(από το 1962 και μετά...) ΕΤΣΙ ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΡΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου