Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ" 
_________________________

ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ...ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΜΑΣ!
ΜΑΣ ...ΔΟΥΛΕΥΟΝ ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΕΣ! ΣΧΕΔΟΝ ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ!!!

***Αυτά τα ασεβή μπασταρδάκια της Αριστεράς της πλάκας...που φτήνουν κατά παντος ελληνικου,προμηνύεται ότι θα έχουν εντος του μηνός Οκτωβρίου ...ελαχιστον βίον ..ΑΝΘΟΓΚΑΘΟΝ! Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ συμμορία του ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΗΞ-ΛΑΞ μέχρι τέλους Οκτώμβρη..... Η συμμορία της αριστεράς έδωσε παχυλές εξετασεις ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ...Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ; ... Αυτή είναι η μοίρα των αδαών ..που νομίζουν ότι κάτι μπορεί να κάνουν. Αποδείχτηκε ήδη... ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικά ασυνάρτητους! Απαίδευτους παντάπασι και καραγκιόζηδες που παραμιλούν άφρονα... έως παρακρουστικά... Η μόνη ίσως εξαίρεση είναι αυτός ο ίδιος ο Τσιπράκος ...που φαίνεται ότι έχει κοινόν νου... Πλην όμως χθες υπήρξε καταγέλαστος με την παράστασή του με δικαστικούς...όπου ο Τάλλας τους πρόσφερε ΓΗΝ και ΥΔΩΡ!... Η δε μορφονιά -ΓΡΑΙΑ-του Αρείου Πάγου, και Υπηρισιακός    τ.πρωθυπουγός ...κυριολεκτικά μας ξεπάγιασε με τις μαλακίες της!

***Γκρεμίζουν..όλα ΟΣΑ έχουμε στήσει -κουτσά στραβά- έως σήμερα. Θα μπορούσαν αν ήσαν σόφρωνες... και συναιτοί... να αποτάξουν τα όσα θεωρούν στραβά και να κρατήσουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΙΚΆ! ΑΜ... αυτοί ερασιτέχνες της πλάκας παρλαπιπίζουν για την προστασία των ιδιώνυμων ...ΣΥΜΕΡΌΝΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!
Τόσον ΗΘΙΚΑ υψηλά στέκονται οι δικαστικοί τσογλαναράδες μας!
***Άκουσε... η Κυρά Μαγδάλω, προεδρος του Αρείου Πάγου να στηρίζει τα προσωπικά συμφέροντα των Ανωτάτων δικαστικών ευφρόνως και χαζοχαρούμενα!
ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ...Μα είσαι ...αμάγαλμα  ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ!
Ε, τι να προσθέσω άλλα; ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ...ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ...που μας παριστάνουν και τον σπουδαίο...παραγοντίσκο!

*** ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ... με τους κρατικούς υπαλλήλους μας-δυνάστες-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου