Τετάρτη, Οκτωβρίου 5

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...ΘΥΕΛΩΔΗΣ : ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!          

  

ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογρΣΥΝΕΧΙΖΕΙ 

ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ...          

Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ....


ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ 

 *** Ε, τι να κάνουμε...έτσι πορεύεται η ανθρώπινη ιστορία...Πάει και δεν πάει! Υπόθεση για κλάματα βασικά ... Μα εγώ δεν τα βάφω ποτέ μαύρα! Χαμογελώ ευτυχής ,παρά τις φουρτούνες που μου έλαχαν στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ  πορεία της ζωής μου...και δεν ξέρω ποιές άλλες με περιμένουν στην στροφή του υπόλοιπου βίου μου!
Τι θέλω να πω;΄Ενα απλό πραγματάκι: Μην σκιάζεστε για τίποτε... ΑΔΕΡΦΙΑ...Μην αφήνετε το όποιο πρόβλημα να σας καταπλακώνει ...να σας σμπαραλιάζει! Νην ΣΦΑΖΕΣΤΕ,,, για τα προβλήματα που σας έρχονται και σας καταπλακώουν...΄Οποια κι αν είναι αυτά, όσο σκληρά κι αν είναι. ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΩΝΕΤΕ!  ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ!
Εδώ τζούφιοι άνθρωποι... αυτοί της Βουλής ΝΤΕ -Οι νταβατζήδες μας για την ακρίβεια-...συνεχώς μας κουνιούνται!
Κι ως ΣΩΤΗΡΕΣ μας ...με τις βλακώδεις , ΦΑΙΔΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ ΤΟΥΣ!..Για να σώσουν το τομάρι της σπουδαιοφάνειάς τους.

Mr. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...ΣΚΑΣΜΟΣ!!!

*** Λοιπόν δεν ξέρω από που να ...αρχίσω ΣΗΜΕΡΑ!... Με ζώνουν πολλά φείδια ασυναρτησίας της πολιτικής... η οποία στα τελευταία 50 χρόνια διαδραματίζει ρόλο στον τόπο αυτό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με τζούφιους ...άκαπνους κι αλαφροϊσκιωτους ανθρώπους ..οι οποίοι ενδύθηκαν τον ρόλο πολιτικού... και οι οποίοι γενικώς και ειδικώς είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

***ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ-εμφανίζεται- και μικρός Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...Αυτή τη στιγμή εκμπέμπει απο την άνοστη κι άνευρη μονολογία του στο  REAL-PAPATREXA..Aυτή τη στιγμή βάλει κατά του Αρχιεπισκόπου για την επιστολή που έστειλε πρός όλους... χθες..
Δυστυχώς ο... Νικολάκης εμφανίζεται για μια ακόμη φορά... ΑΦΡΩΝ έως μαλάκας ..Λυπούμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια...
Μπορεί να εμφανίζεται ως τάχα ανεξάρτητος...αλλά σταθερά παρλαπιπίζει!

***  Όχι κ.Νίκο..Κόψε τις παρλαπίπες ότι δα κάνει ζημιά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων... Κόψε τη μαλακία να συγκρίνεις μεταξύ Μητροπολιτών...
Ανόητε...ΑΘΡΗΣΚΕ και βεβαιωμένα ΑΠΙΣΤΕ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ! ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ... του κώλου... και εκ του πουθενά!...( Διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας είπες... πως μπήκες στη δημοσιογραφία...)

***Αλήθεια γιατί καταφέρεσαι κατά της επιστολής του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου; Δεν σ΄αρέσει; Ε; ΚΑΙ; 
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ πια που λες ότι είσαι κι από τον ΕΒΡΟ!
Αει σιχτίρ πια  με τις πλαστογραφίες σου!   

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ... ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΊΞΕΙ... ΑΦΡΟΝΕ .. του Κολωνακίου... που ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ δημοσιογράφο!...
ΝΑΙ... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... αλλά ποτέ δεν πίστεψες ότι ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΩ:

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΡΩΝ ΝΕΑΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ Η ΚΑΥΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗ ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ

ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΉ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Αρχιεπισκοπου Αθηνων κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
Η εκκλησία μας είναι-καλώς-κακώς- τροφός του έθνους.Μας αρέσει ή όχι...Εξ΄άλλου μέσα στα χρόνια με την ακατάσχετη αριστερή-εμαιτική-φασιστική προπαγάνδα που ασκείται επί χρόνια...Αν κι απόλυτα ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ιστορικά έχουμε χάσει τα πασχάλια μας!
Ο σημερινός ήρεμος-συναιτός Αρχιεπισκοπος Αθηνών κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ θύμωσε και τα λέει χύμα ... Μπράβο του... Προβλέπεται να κάνει Οθωμανικού Δικαίου κλίσμα στην αριστερή μαλακισμένη αλιτεία που μας καβάλησε!
Διαβάστε προσεκτικά την επιστολή του- 86 σελίδες βιβλίο- Κι αν σας έχει μείνει λίγο νιονιό, απλά συλλογιστείτε...Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο... Είναι θέμα νιονιού σας, παιδείας κ.λ.π. Ξεχάστετο ή ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! Αλλά πως;Μια ολάκερη ζωή είσασταν Ρέμπελοι κι αδιάβαστοι!ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΟΥΜΕ!

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Εἰσήγησις εἰς τήν Ἱεραρχίαν τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος (4-10-2016) Ακολουθεί το ιστορικο του (ΚΕΙΜΕΝΟ)...Διαβάστε το προσεκιτκά:

ΑΡΙΣΤΗ-ΕΠΑΙΝΕΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...ΑΛΛΑ....

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ... ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ! 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ 


Αγαπητέ Τόλη, καλημέρα! :)
Ευχαριστώ για την πρόταση φιλίας.
Αν έχεις λίγο χρόνο δες τις προσπάθειές μας : www.odeg.gr.
Το περιοδικό μας "ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ" προωθείται δωρεάν σε 76 Χώρες σε όλες τις Έδρες Κλασικών Σπουδών (αποτελεί βοήθημα των φοιτητών τους) και σε ελληνικούς συλλόγους της Ομογένειας.
Οι δραστηριότητές μας έχουν τεθεί κατ' επανάληψη υπό την Αιγίδα των Προέδρων της Ελληνικής Δημοκρατίας και την στήριξη των Προεδρίων της Ελληνικής Βουλής, χωρίς βέβαια οι...
 See More

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου